Bugün, 22 Mayıs 2024 Çarşamba

İsmail Ok ve Karani Erkul'dan Kepsut Çıkartması

İsmail Ok ve Karani Erkul

MHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı İsmail Ok ve Kerim Karani Erkul bu yıl Kepsut'ta düzenlenen 6.Balıkesir Tarım ve Hayvancılık Fuarında adeta gövde gösterisi yaptı.

MHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı İsmail Ok ve Kerim Karani Erkul bu yıl Kepsut’ta düzenlenen 6.Balıkesir Tarım ve Hayvancılık Fuarında adeta gövde gösterisi yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Milletvekili Aday Adayları, İl ve İlçe Teşkilat başkan ve yöneticileri bu yıl Kepsut’ta düzenlenen 6. Balıkesir Tarım ve Hayvancılık Fuarında adeta gövde gösterisi yaptılar.
İSMAİL OK ve KARANİ ERKUL’A BÜYÜK İLGİ
350 firmanın stand açtığı Tarım ve Hayvancılık Fuarına katılan MHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı İsmail Ok ve Kerim Karani Erkul’a hem katılımcı firmaların hem de fuara katılan vatandaşların ve Kepsutluların ilgisi yoğun oldu. Fuara katılan tüm firmaları tek tek ziyaret eden MHP Balıkesir Milletvekili A.Adayı İsmil Ok ve Kerim Karani Erkul, stand ziyaretleri sonrasında Kepsut esnafını da ziyaret ederek sohbet etti. Esnafın büyük ilgi gösterdiği İsmail Ok ve Kerim Karani Erkul; “Vatandaşlarımızın bize olan ilgisi ve samimiyeti bizi her zaman mutlu etti. Onların bize olan inancı bize dün olduğu gibi bugün de güç veriyor, yarın da güç verecek. Onların duaları ve inançları ile Allah’ın izni ile kaldığımız yerden Milletvekiliği ile hizmete devam edeceğiz” dediler.



  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 8.6 ° Güneşli